Vil du arbejde med udvikling og programmering, og har du lyst til at arbejde i et dynamisk IT-miljø?

AmbuFlex er en succes, og er nu en af landets største PRO-platforme. AmbuFlex indsamler patientrapporterede oplysninger (PRO) på en lang række sygdomsområder ved hjælp af spørgeskemaer udviklet specifikt til hvert sygdomsområde, og AmbuFlex-platformen anvendes nu på hospitaler i flere af landets regioner.

I AmbuFlex varetager vi hele arbejdsgangen, lige fra udsending af breve og spørgeskemaer til efterbehandling af besvarelser og fremvisning af data for klinikerne.

Organisatorisk er vi er en enhed i Region Midtjylland, som både arbejder med udvikling og test af PRO til anvendelse i klinisk praksis samt forskning i anvendelsen af PRO.

I IT-teamet arbejder vi med PHP/Laravel, MySQL, og skal i de næste år lancere en ny version af AmbuFlex-softwaren, udvikle UI/UX designet samt opdatere vores OMR-software. Der er derfor rig mulighed for at prøve kræfter med spændende web-teknologier, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på fremtidige løsninger.

Der er nok at tage fat på, og vi søger derfor en dygtig back-end udvikler, gerne med interesse for også at lave lidt frontend arbejde, med opstart 1. november 2018 eller snarest derefter. Din primære opgave bliver at deltage i udviklings- og vedligeholdelsesarbejdet af den nye software. Dette vil foregå i samarbejde med resten af IT-teamet samt vores team af projektkoordinatorer.

Vi søger en kollega, som har lyst til at arbejde i et felt under stor udvikling og som evner at samarbejde med forskellige fagligheder. Du skal være klar på en til tider udfordrende hverdag, hvor du til gengæld har stor indflydelse på dine opgaver og arbejdstilrettelæggelse.

Vi forventer, at du:

  • Som minimum har en bachelorgrad indenfor IT eller tilsvarende erfaring.
  • Har erfaring med PHP (gerne MVC framework), SQL (gerne MySQL) og HTML5/CSS3.
  • Har erfaring med source code management værktøjer (gerne Git/GitHub).
  • Har erfaring med automatiserede tests af software.
  • Er initiativrig og har lyst til at kommunikere med personer med varierende IT-kompetencer.

Det er en fordel, hvis du erfaring med Laravel, JavaScript og UI/UX design.

Vi kan tilbyde:

  • Et udfordrende og selvstændigt arbejde, hvor du i samarbejde med resten af IT-teamet skal udvikle og drifte AmbuFlex-platformen.
  • En dynamisk arbejdsplads med et stærkt fagligt og tværfagligt miljø.
  • Dygtige kolleger, der har en uformel omgangstone og som prioriterer det sociale samvær højt.
  • En arbejdsplads som er let at komme til fra store dele af Jylland.
  • Mulighed for at arbejde hjemme, når opgaverne tillader det.

Læs mere og ansøg her:

https://www.ofir.dk/resultat/annonce.aspx?jobId=329837793