Vil du arbejde med CE-mærkning af software i det danske sundhedsvæsen, og har du lyst til at arbejde i et dynamisk IT-miljø i tæt samarbejde med klinisk praksis?

AmbuFlex er en succes og er nu en af landets største PRO-platforme. AmbuFlex indsamler PRO på en lang række sygdomsområder ved hjælp af spørgeskemaer udviklet specifikt til hvert sygdomsområde. AmbuFlex-platformen anvendes nu på hospitaler i flere af landets regioner, og flere er på vej.

I AmbuFlex varetager vi hele arbejdsgangen, lige fra indsamling af spørgeskema-oplysninger til efterbehandling af besvarelser og fremvisning af data for klinikerne. Derudover har vi alle opgaverne omkring udvikling og test af de diagnosespecifikke spørgeskemaer og kliniske algoritmer samt implementeringen i klinisk praksis. Vi forsker også i anvendelsen af PRO i klinisk praksis.

Organisatorisk er vi er en enhed i Region Midtjylland under Hospitalsenheden Vest med kontor i Herning. Vi er aktuelt 3 udviklere, 7 projektkoordinatorer, 4 forskere og 4 studentermedhjælpere i teamet.

De PRO-løsninger, som udvikles og drives i AmbuFlex betragtes som medicinsk udstyr. Vi skal derfor nu i gang med en CE-mærkningsproces. Den model, der udvikles hertil, vil danne præcedens for den måde PRO-løsninger i hele landet skal CE-mærkes. Udviklingen vil derfor også delvist foregå i et samarbejde med repræsentanter fra andre regioner og sektorer.
Der er sparsomme erfaringer på området, og du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med et nyt felt i sundhedsvæsnet og mulighed for at sætte dit præg på, hvordan opgaven løses.

Der er nok at tage fat på. Vi søger derfor fra 1. september 2018 eller snarest derefter en dygtig ingeniør, gerne med interesse for sundhedssektoren. Din primære opgave bliver at varetage CE-mærkningen af PRO-løsningerne i AmbuFlex. Dette vil foregå i samarbejde med vores professor og en projektkoordinator samt resten af IT-teamet.

Vi søger en kollega, som har lyst til at arbejde i et felt under udvikling i samarbejde med forskellige fagligheder. Du skal være klar på en til tider udfordrende hverdag.
Til gengæld vil du kunne få stor indflydelse på dine opgaver og arbejdstilrettelæggelse.

Vi forventer, at du:

  • Har en teknisk uddannelse eksempelvis som ingeniør eller datalog. Kendskab eller interesse til sundhedsvæsnet vægtes højt.
  • Har kendskab til CE-mærkning og er interesseret i dokumentation.
  • Kan arbejde selvstændigt, sætte dig ind i et nyt stofområde og tage ansvar for at styre en proces.
  • Er god til at samarbejde med andre med forskellige fagligheder og organisatorisk baggrund.

Vi kan tilbyde:

  • Et udfordrende og selvstændigt arbejde, hvor du i samarbejde med teamet skal udvikle en model til CE-mærkning af PRO-løsninger.
  • En dynamisk arbejdsplads med et stærkt fagligt og tværfagligt miljø.
  • Dygtige kolleger, der har en uformel omgangstone og som prioriterer det sociale samvær højt.
  • En arbejdsplads som er let at komme til fra store dele af Jylland.
  • Mulighed for at arbejde hjemme, når opgaverne tillader det.

Læs mere og ansøg her:

https://rm.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=d0589c52-516a-48a9-99eb-e3a69d8215ec